Afbeelding

Prinsjesdag in Raopersgat

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Ook dit jaar kwamen de ex-prinsen van Raopersgat, op de derde dinsdag van september, in Lieshout bijeen om hun ‘Prinsjesdag’ te vieren. Rond de klok van 14.30 uur kwamen de heren en dames samen en na de handen te hebben geschud en de koffie te hebben gedronken trok het gezelschap naar het Floreffeplein voor een wedstrijd Kubben. Onder het genot van een hapje en drankje werd er fanatiek gegooid en kregen de winnaars een mooi aandenken van deze middag.

Daarna trok het gezelschap terug naar de Dorpsstraat en toen om 18.45 uur ook de andere Gardisten en dames aanwezig waren was er even een herdenking van de leden die het afgelopen jaar waren ontvallen. Hierbij werd een borreltje wijn-cognac gedronken op nestor en erelid Harrie Verhagen. Toen was het tijd om zich goed te doen aan het door de organisatie bestelde eten, en dat ging er overigens goed in. 

Gedurende de avond werd er nog gekiend en hiermee werden de organisatoren voor het volgend jaar bekend. De organisatie van dit jaar werd bedankt voor het regelen van deze activiteit en zo kunnen ze wederom terugkijken op een geslaagde Prinsjesdag in Raopersgat.

!