Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Open Bedrijvendag 2022 komt eraan

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Ondernemers en Laarbeek. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van de bedrijventerreinen tot aan de winkelcentra, overal steken ondernemers de handen uit de mouwen. Ze laten de Laarbeekse economie draaien en zorgen voor levendigheid in de kernen. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk achter de deuren bij al die ondernemers, deuren die normaal gesproken gesloten blijven? Op zaterdag 15 oktober opent bedrijvig Laarbeek de deuren en kun je met eigen ogen zien wat er zich allemaal afspeelt.

25 bedrijven doen dit jaar mee aan de Open Bedrijvendag 2022. Van accountants tot transportondernemers en van machineleveranciers tot speelpleinontwerpers. Voor ieder is er wat wils. Of je als kind nu gewoon eens rond wilt neuzen of dat je zelf interesse hebt om bij een bedrijf te gaan werken. Tijdens de Open Bedrijvendag kijk je je ogen uit, is er van alles te beleven en kun je spreken met medewerkers. Kortom een unieke kans om te ontdekken waar de bedrijven zich in het dagelijkse leven mee bezig houden.”

De Open Bedrijvendag Laarbeek is op 15 oktober 2022 te bezoeken van 10.00 tot 15.00 uur. Kijk voor alle deelnemende bedrijven en locaties op www.openbedrijvendaglaarbeek.nl.

Afbeelding