Afbeelding
Foto: Cathrien van de Veerdonk

Ons Tejater opent nieuwe seizoen met Mark van de Veerdonk

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Mark van de Veerdonk gaat dit seizoen de theaters in met zijn allerlaatste cabaretprogramma ‘Podiumbeest ontspant’. Op zaterdag 8 oktober speelt hij een try-out van dit nieuwe programma in Ons Tejater te Lieshout. Dit wil een liefhebber van Mark van Veerdonk toch niet missen!

In het jaar 1876 was hij winnaar van het Leids Cabaretfestival. Zijn hele verdere leven heeft hij gegeten van de lach, het applaus en alle aandacht. Gegroeid in het licht van de volgspot, heeft hij vele moordende recensies overleefd. Maar nu, duizenden voorstellingen verder, is het Podiumbeest kaal, krom en versleten en wil hij eindelijk op weg naar de uitgang. Mocht hij die vinden, dan is hij vastbesloten de deur met een onvergetelijke ‘knal’ achter zich dicht te smijten. Het zal niet onopgemerkt blijven! Maar gaat hem dat lukken? En zal dit solitaire zoogdier ook buiten zijn veilige leefgebied kunnen overleven, met weet ik hoeveel mensen met een jachtvergunning? 

‘Podiumbeest ontsnapt’ mag dan het allerlaatste cabaretprogramma van Mark van de Veerdonk worden, zijn handelsmerk blijft hetzelfde: een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. En dat alles met zowaar een rooie draad! Ook in dit programma jakkert de Brabander weer lekker door in een ondenkbaar decor waar een doorsnee milieustraat zijn vingers bij aflikt. Na afloop rest maar één vraag: waarom zou hij in hemelsnaam stoppen? De voorstelling begint op zaterdag 8 oktober om 20.30 uur in het Dorpshuis Lieshout en de entree is €18,00 (incl. 1 consumptie). Tickets kunt u reserveren via www.sdlb.nl.

!