In september 2021 gingen 48 leden op reis naar de vier alpenlanden.
In september 2021 gingen 48 leden op reis naar de vier alpenlanden. Foto: Henk Vogels

Activiteiten bij Seniorenvereniging/KBO Lieshout

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Seniorenvereniging/KBO Lieshout organiseert verschillende activiteiten. Zo kunt u er fietsen of kienen, is er een schrijfclub en zijn ze actief in beweegtuin.

Vindt u het gezellig om samen met anderen te fietsen? Dat kan bij de Lieshoutse seniorenvereniging. Iedere eerste en derde woensdag van de maand is er fietsen vanaf het Dorpshuis. De volgende tocht is dus op 5 oktober. Aanmelden is niet nodig. Kom gewoon om 9.30 uur naar het Dorpshuis en fiets mee! 

Schrijfclub
Op dinsdag 11 oktober begint de schrijfclub aan een nieuw seizoen. De bijeenkomsten zijn steeds op dinsdagmiddag in Franciscushof aan de Ribbiusstraat. Wilt u eens komen kijken en luisteren? U bent van harte welkom. Aanvang 14.00 uur.

Kienen
Op de vrijdagen 7 en 21 oktober staan de kientafels klaar in het Dorpshuis aan de Grotenhof. Er zijn mooie prijzen te winnen. Aanvang 19.30 uur. De zaal gaat om 18.30 uur open. Schuif gezellig aan en neem ook je familie, vrienden en buurtgenoten mee!

Dag van de Ouderen
De vier seniorenverenigingen van Laarbeek verzorgen op woensdag 12 oktober een middag voor alle ouderen van Laarbeek. Je hoeft dus geen lid te zijn van een van de verenigingen. De middag vindt plaats in De Dreef in Aarle-Rixtel. Aanvang 14.00 uur, de zaal gaat om 13.30 uur open. De organisatie vraagt €5,00 entree per persoon. Daarvoor krijgt de bezoeker koffie of thee en een consumptie. Het muzikale deel wordt verzorgd door ’t Kumt Vaneiges’ uit Berlicum. De groep brengt voornamelijk Nederlandse liedjes met een hoog ‘lach en traan’ gehalte. Er zijn 250 kaarten beschikbaar, in Lieshout verkrijgbaar bij de Inloop.

Oproep
De kaartclub zoekt liefhebbers van rikken en jokeren. Op woensdagmiddag vanaf 13.30 uur en op maandagavond vanaf 19.30 uur. Locatie Dorpshuis. Kom eens meespelen.

Beweegtuin
Elke dinsdag- en vrijdagochtend is er van 10.00 tot 11.00 uur gratis sporten onder begeleiding in de beweegtuin van KBO Lieshout bij Franciscushof. Op dinsdag is dat door Jaccy van den Enden en op vrijdag door Arie Aarts. Na afloop staat er een kopje koffie klaar. Buiten deze tijden kunt u natuurlijk op eigen gelegenheid komen sporten. Met een vriend of vriendin kan dat ook heel gezellig zijn. Ook kleinkinderen zijn er regelmatig te vinden.