Afbeelding

Sint Nicolaas en zijn Pieten waren op het Heuvelplein

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Sint Nicolaas en zijn Pieten waren op zaterdag 26 november door Ondernemersvereniging Heuvelplein uitgenodigd om op het Heuvelplein de kinderen van Beek en Donk te ontmoeten. Alles was aanwezig om er een fijne dag van te maken: van het weer, tot een gezellig versierde tent en de grote stoel voor Sint Nicolaas. 

Toen de Sint en zijn Pieten op het Heuvelplein arriveerden, stonden er al veel kinderen en volwassenen op zijn komst te wachten. Dit onder het genot van koffie of thee en voor de kinderen warme chocolademelk. De Sint wilde graag de kinderen ontmoeten, met ze op de foto gaan, ze aanmoedigen met de pakjes in de schoorstenen gooien en op de nok van het dak lopen. De kinderen konden met de activiteiten een Pietendiploma behalen en konden zich laten schminken. De Sint genoot van het plezier bij de kinderen. Hij was er ook om ze een handje te geven, snoepzakjes uit te delen en ze cadeautjes te laten grabbelen uit de grabbelton. 

Ondernemersvereniging Heuvelplein wil iedereen bedanken voor de gezelligheid en succesvolle Sinterklaas-activiteit op het Heuvelplein.