Afbeelding
Foto:

Repaircafé Laarbeek- Beek en Donk op 3 februari

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Op vrijdag 3 februari vind er weer een Repaircafé plaats bij Howeko aan het Wethouder Heinsbergenplein 6 te Beek en Donk. Tussen 9.00 uur en 12.00 repareren vrijwilligers weer allerlei huishoudelijke apparaten.

Heeft u ook een stofzuiger, koffiezetapparaat of andere apparaat dat u in de steek heeft gelaten kom langs en laat de reparateurs kijken of ze het een tweede leven kunnen geven. Het voorkomt dat u direct een nieuw apparaat moet kopen en zo draagt u bij aan duurzaamheid. We merken allemaal dat er steeds meer kosten zijn en met een bezoek aan het Repaircafé kunt u, voor uzelf , kosten besparen. In ruim 60 procent van de aangeboden zaken lukt het ons om apparaten weer aan de praat te krijgen. Soms moet er een reserveonderdeel besteld worden maar ook in dat geval kunt u het gebruik voorzetten. U kunt bij het repaircafé ook klein meubelen met een gebrek aanbieden die u graag nog verder wil gebruiken. Ook voor kledingreparatie is er ruimte, een broek korter maken een zoom van een jurk herstellen of een gat dichten het is allemaal mogelijk. Voor kledingherstel en het repareren van kleine meubels moet u wel een afspraak maken via repairlaarbeek@gmail.com . Het is overigens altijd wenselijk om een afspraak te maken. U kunt voor de huishoudelijke apparaten gewoon binnen lopen maar dan moet u wachten tot er een reparateur vrij is. Uiteraard staat de koffie klaar.

Het repaircafé is op de eerste vrijdag van de maand in Beek en Donk en op de derde woensdag van de maand in Lieshout. Het repaircafé Laarbeek Beek en Donk is een initiatief van Howeko en wordt gesteund door de dorpsraad Beek en Donk.

GoedeMorgen Media