Bram van de Vossenberg.
Bram van de Vossenberg.

Avonturenmaand bij Scouting Aarle-Rixtel

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Scouting Aarle-Rixtel start dit nieuwe jaar met een ‘Avonturenmaand’. Kinderen kunnen vanaf 23 januari tot 15 februari vier keer gratis komen kijken bij een groep van Scouting Aarle-Rixtel. In deze periode staan de activiteiten in het thema van ‘samen op avontuur’ en is het een goed moment om kennis te maken met alle elementen van scouting. 

Deze avonturenmaand wordt in de laatste week ook gezellig afgesloten. Scouting Aarle-Rixtel organiseert dan een groot carnavalsfeest voor alle kijkers. De maand is speciaal georganiseerd voor alle jongens en meisjes in de leeftijd tussen de 5 en 18 jaar, die van een beetje avontuur en uitdaging houden. Natuurlijk mag je vriendjes, vriendinnetjes en klasgenoten ook uitnodigen om mee te doen. 

Dus deins je niet terug om een beetje vies te worden en vind je het leuk om met andere kinderen het avontuur aan te gaan? Ben je graag buiten en vind je een kampvuur ook zo mooi? Dan is de avonturenmaand van Scouting Aarle-Rixtel echt iets voor jou. Scouting Aarle-Rixtel is te vinden aan de Duivenakker 74 in Aarle-Rixtel. Kijk voor meer informatie over de avonturenmaand op www.scoutingaarlerixtel.nl/avontuur.