Afbeelding

Senioren Beek en Donk met de bus naar de Senioren Expo in Veldhoven

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Op vrijdag 20 januari gingen de leden van de Seniorenvereniging Beek en Donk al vroeg op pad voor een dagje Senioren Expo. Onderweg viel er flink wat sneeuw maar de tocht verliep voorspoedig dus om 10.00 uur was iedereen er klaar voor. 

Deze beurs wordt georganiseerd in samenwerking met KBO-Brabant die dan ook prominent aanwezig is met een ontmoetingsplein op de beursvloer. Hier kon men terecht met vragen over uiteenlopende zaken zoals cultuur, educatie, kadervorming, belangbehartiging en ouderen advisering. In samenwerking met KBO-Brabant was er een speciale busactie zodat de leden met hun vereniging voordelig naar de Senioren Expo in Veldhoven konden afreizen.

Er was van alles te beleven op de diverse stands: van huis en tuin tot reizen, van gezondheid en beweging tot mode en beauty en van hobby en creativiteit tot informatie met betrekking tot ouderenbelangen. Daarnaast vonden er verschillende activiteiten plaats zoals modeshows en workshops en kon men genieten van optredens van een seniorenorkest, een koor en een duo. Aan de reacties (en het aantal tasjes) na afloop kon opgemaakt worden dat iedereen een hele mooie dag had gehad. Voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.