Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Kaartverkoop Bourgondival van start

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Ook dit jaar zal op carnavalsdinsdagmiddag Bourgondival plaatsvinden, in de residentie “De Kantine van Jantine” in Aarle-Rixtel. Deze echte Ganzegatse middag staat in het teken van muziek, plezier en vertier. Een middag voor de grote en kleine levensgenieter.

De entreeprijzen zijn dit jaar in verband met het jubileumjaar verlaagd naar € 6,60. Toont u aan dat u ouder dan 66 jaar bent dan kunt u dit jaar gratis binnen. Verder zijn kinderen tot 12 jaar eveneens gratis. Het centrale thema deze middag is ‘Cunst met een C’. Schroomt u niet om uw echte carnavaleske kunstvoorwerpen mee te nemen voor een taxatie. Veilinghuis Zottebies staat deze gehele middag tot uw beschikking.

Daarnaast worden de bezoekers getrakteerd op een hapje en lokaal amusement, maar wel van hoogstaand niveau. Dit zal, onder andere, mede mogelijk worden gemaakt door Bakkerij van Brug, Slagerij Hegeman, en Van den Heuvel Groente en Fruit. De middag zal worden afgesloten met de veiling het carnavalsschilderij 2023. Al met al belooft het weer een ouderwets gezellige middag te worden. De grote vraag die nog rest: Bent u een echte, Bourgondiër….? Kaarten zijn te verkrijgen bij Snoeperij Jantje en de Boerenbond.