Afbeelding

Mariahoutse dames in Zijtaartse klucht ‘Hotel te koop’

Activiteiten & Evenementen

Mariahout/Zijtaart - De Zijtaartse Toneelvereniging staat op 1 en 2 april weer op het toneel in MFA ’t klooster te Zijtaart. Samen met de Mariahoutse Marjolein van den Acker en Yvonne van den Boom brengen zij de klucht: Hotel te koop! 

In de Klucht ‘Hotel te Koop’ runnen Emma Bovendijk (Yvonne van den Boom) en haar zoon Simon al jaren hotel ‘De Zijtaartse Rust’ op de meest prachtige plek in de bossen tussen Zijtaart en Mariahout. Inmiddels is Emma op een leeftijd gekomen dat ze graag van haar pensioen wil kunnen genieten en haar zoon geniet graag mee. Het hotel staat al een tijdje te koop, maar eindelijk heeft er toch een koper zich gemeld. Alles op alles moet worden gezet om een goede indruk op deze koper en zijn secretaresse Lola (Marjolein van den Acker) te maken. Maar dat valt niet mee, want het is niet alleen dat Emma en Simon de laatste jaren niet zo veel energie en geld meer in het hotel hebben gestopt, ook het personeel is niet helemaal opgewassen voor de taken die ze eigenlijk horen te vervullen. Dit alles leidt tot doldwaze situatie en ontwikkelingen en het is maar de vraag of de verkoop door gaat.. En wat is de koper eigenlijk met zijn ‘secretaresse’ Lola en het hotel van plan?

Kom genieten van deze hilarische klucht van Henk Roede op zaterdag 1 april of zondag 2 april in MFA ’t Klooster te Zijtaart. Kaarten à €10,00 incl. consumptie zijn te bestellen via zijtaartsetoneelvereniging@outlook.nl of telefonisch /whatsapp bij Yvonne: 06-48071769. Beide avonden gaat de zaal om 19.30 uur open en begint de voorstelling om 20.00 uur.