Afbeelding
Foto:

Feest op de camping kan beginnen voor toneelvereniging de Vriendenkring

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Het gordijn gaat op zaterdag 18 maart weer open voor Toneelvereniging de Vriendenkring. Na een coronastop van drie jaar gaan de spelers weer het podium op in de grote zaal van het Dorpshuis in Lieshout met de klucht ‘Crisis op de camping’, onder de regie van Loes Gruyters. 

De keurige niet onbemiddelde Familie Van Zanten staat al jaren op de camping en ze krijgen nu nieuwe buren. Jannes en Gerda Haverkamp zijn van een ander slag volk, waar de familie Van Zanten niet echt blij mee is. Truus en Gijs van Zanten hebben ook nog een zoon die eens in de zoveel jaar langs komt, alleen om weer wat geld los te peuteren. Gijs komt met het idee om te ruilen van plaats met de familie Haverkamp om zijn zoon een lesje te leren, waar Jannes en Gerda maar al te graag aan mee werken. Als er dan ook nog een dief de camping onveilig komt maken en er een maatschappelijk werkster rond loopt die alles wel even komt regelen, dan is het hek van de dam. Kortom, een hele mooie avondvullende klucht.

Deze avondvullende klucht wordt negen keer opgevoerd en wel op: 18, 19, 22, 24, 25, 26, 29, 31 maart en 1 april. Kaartverkoop is bij Top 1 Toys van Berlo in de Dorpsstraat 47 in Lieshout of aan de kassa in het Dorpshuis op de avond zelf. Kosten van een kaartje zijn €6.50. De zaal gaat open om 19.00 uur en de voorstellingen starten om 20.00 uur. Op zoek naar een gezellig avondje uit, kom dan naar één van de uitvoeringen. Voor Toneelvereniging de Vriendenkring is het weer een feest dat ze mogen spelen. Crisis of geen crisis op de camping.