Afbeelding
Foto:

Jaarlijkse Bosduvels MTB Ride

Activiteiten & Evenementen Sport

Laarbeek - Bosduvels houden van mountainbiken. Van mooie singletracks, lekkere klimmetjes en vloeiende bochten. Ze gaan geen uitdaging uit de weg! Slecht of mooi weer maakt ze niet uit, modder schrikt ze niet af en een technisch paadje met een stevige wortelsectie geeft ze energie.

Inmiddels is het een fenomeen in Brabant: de jaarlijkse Bosduvels MTB Ride. Ook dit jaar is er weer een parcours uitgezet door de mooie bossen rond Laarbeek. Maar liefst 90% van de route is onverhard. En volgens Brabantse traditie mag lekker eten niet ontbreken, dus ook dat wordt weer goed verzorgd tijdens de pauze en na afloop.

Dit jaar kun je kiezen uit 4 afstanden: 35, 45, 55 en 70 kilometer. Tussen 8.30 en 10.00 uur kun je starten vanaf de locatie Scouting Lieshout, aan de Herendijk 7. Deze locatie is van alle gemakken voorzien: toiletten, een afspuitplek voor je stalen ros en een bewaakte fietsenstalling. Dat geeft je de mogelijkheid gezellig na te praten onder het genot van een welverdiende hamburger.

Word jij hier nu al warm van? Inschrijven voor de MTB Ride op 19 maart kan ter plaatse of vooraf via www.debosduvels.nl of rechtstreeks via https://www.fietssport.nl/toertochten/54202. Deelname kost €5,00 en voor leden van de NTFU €4,00. Voor kinderen tot en met 12 jaar is de inschrijving gratis, want jong geleerd is oud gedaan. Het is trouwens ook nog steeds mogelijk je hier aan te melden voor de Ladies Ride een dag eerder. Kom genieten van mooie singletracks, een goed gevulde pauzeplaats en een gratis hamburger na afloop. Tot dan!