Afbeelding

Bedovo Beachevent zit vol

Activiteiten & Evenementen Sport

Beek en Donk - Drie maanden voorafgaand aan het Bedovo Beachevent kan de organisatie met trots zeggen dat beide dagen helemaal volgeboekt zijn en inschrijven op dit moment niet meer mogelijk is. Het laat zien dat het Beachevent de afgelopen jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen en dat het toernooi in trek is bij inwoners uit Laarbeek en omstreken.

Ook dit jaar vindt het beachvolleybaltoernooi plaats op de locatie van De Dorpstuin te Beek en Donk op 24 en 25 juni. Sinds de komst naar de Dorpstuin heeft de organisatie besloten om zich volledig te richten op de recreatieve volleyballers en met succes. Voor het eerst sinds jaren is het beachevent maanden van tevoren vol. Op beide dagen zal er 4 tegen 4 gevolleybald worden op de drie beachvolleybalvelden die de Dorpstuin rijk is. Spektakel gegarandeerd! 

Tijdens een dag ploegen door het warme zand of aanmoedigen in de brandende zon, is er natuurlijk ook plaats voor een beetje ontspanning. Speciaal voor alle deelnemers, supporters en nieuwsgierige voorbijgangers is het beachevent uitgerust met alles waar je op zo’n heerlijke zomerdag naar verlangt. Een terrasje, ijskoude drankjes en versnaperingen voor nieuwe energie. Je hoeft zelf alleen nog aan de zonnebrandcrème en je zonnebril te denken. 

Afsluitende DJ op zaterdag
In 2022 waren er voor het eerst DJ’s aanwezig om beide dagen muzikaal af te sluiten met de deelnemers. Dit jaar is er voor gekozen om dit wederom terug te laten komen, echter nu alleen op zaterdag 24 juni. Houd dus alvast zaterdagmiddag 24 juni vrij in de agenda om onder zomerse klanken het toernooi samen met de deelnemers af te sluiten. De exacte invulling wordt snel bekend gemaakt, houd hiervoor de socials en DeMooiLaarbeekKrant in de gaten. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Beachevent Laarbeek of op www.beacheventlaarbeek.nl.