Afbeelding

Fiets ‘m d’r in tijdens feestweekend Mariahout 90 jaar

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Het 90-jarig bestaan van Mariahout wordt in het weekend van 2, 3 en 4 juni gevierd met een feestweekend. De voorbereidingen zijn in volle gang: Fiets ‘m d’r in! Weet je het nog? Te Land, ter zee en in de lucht? En dan Fiets ‘m d’r in?

Heb jij je altijd afgevraagd of het jou zou lukken om over de balk de overkant te halen? Op 4 juni heb je op het Oranjeplein in Mariahout de kans om je kunsten op de fiets te laten zien… boven een waterbassin natuurlijk! De organisatie zorgt voor de fiets en jij zorgt voor het lef en de snelheid. Daag je vrienden, familie en collega’s uit en kom zondag 4 juni naar Mariahout om te zien wie de snelste en de beste is! Er zijn prijzen voor de snelste deelnemer, maar ook voor de origineelst verklede deelnemer. Wil je zeker zijn van een plek voor jou of voor de hele groep, schrijf je dan in via www.mariahout90.nl/fiets-m-dr-in. Ter plaatse inschrijven kan natuurlijk ook.

Zeskamp en Quiz
Op zaterdag 3 juni worden er een zeskamp en een quiz georganiseerd. De voorbereidingen zijn in volle gang; spellen worden bedacht en gemaakt. En jij kunt met je team deelnemen aan de spetterende zeskamp, de wervelende quiz of beiden! Het Oranjeplein wordt veranderd in een strijdarena waarin je met je team kunt strijden op behendigheid, slimheid, kracht en samenwerking.

In de avond wordt het strijdperk verlegd naar de Pelgrim, waar je met je team je hersenen kunt kraken en je geluk kunt beproeven. Dus verzamel je vrienden, familie, buurgenoten of je collega’s en geef je op voor de zeskamp en/of de quiz. Deelname is vanaf 16 jaar. Meer informatie en inschrijven tot en met 20 mei via www.mariahout90.nl/zeskamp-quiz. Dit weekend wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Laarbeek en andere sponsoren en donateurs. Er is nog veel meer te beleven tijdens dit weekend. Kijk voor meer informatie op www.mariahout90.nl.