STEAM SISTER tijdens Paaspop
STEAM SISTER tijdens Paaspop

Dorpsfeesten Aarle-Rixtel

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Komend weekend start in Aarle-Rixtel tijdens Hemelvaart weer de grootste jaarmarkt van Zuid-Nederland. Het hele dorp trekt erop uit om samen de markt af te struinen om vervolgens de terrasjes op te zoeken. Vanaf vrijdag start de dorpsfeesten in de tent op ‘t Heuveltje tegenover Stout. 

De jeugd heeft op vrijdag een vossenjacht en begin van de avond een muziekbingo in de tent. Vervolgens is het quizzen voor de volwassenen en vanaf 21.30 uur komt DJ Repeat en aansluitend de bekende 90’s DJ Dune. Vervolgens wordt er samen met iedereen uit Laarbeek die komt kijken een knallend feest gebouwd. De toegang is daarbij gratis! 

Op zaterdag staat de zeskamp voor de jeugd op het programma in de middag en in de avond staat Talent in de Tent op het programma. Aansluitend komt DJ Jerik en als klap op de vuurpijl de band STEAM SISTER! Zij hebben eerder op Paaspop en de Zwarte Cross gestaan. Ook deze avond is gratis toegankelijk voor iedereen uit Laarbeek. Met deze programmering èn gratis entree wil de Dorpsfeesten bezoekers uit heel Laarbeek enthousiasmeren om samen dit feestje te komen vieren. Zondag staat de zeskamp voor de volwassenen op de planning met de finale feestavond.