Afbeelding

Rommelmarkt Sparta’25

Activiteiten & Evenementen Sport

Beek en Donk - De Rommelmarkt van Sparta’25 wordt dit jaar op zondag 25 juni georganiseerd. Ze gaan er alles aan doen om de kwaliteit en gezelligheid van de voorgaande edities te evenaren en te verbeteren. Naast de markt is er ook weer een groot en gezellig horecaplein. Uiteraard is er ook (live) muziek. Muziek wordt gedraaid met het vinyl van Enjoy the Music. 

Wil je een kraam of grondplaats huren? Dat kan. De kosten voor een kraam, kant en klaar voor je opgezet, zijn €30.00. Een grondplaats (30 m2) heb je al voor €15,00. Inschrijven kan via www.sparta25.nl/inschrijven-rommelmarkt. Schrijf je op tijd in. De inschrijving sluit een kleine twee weken voor 25 juni. 

Inzameldagen spullen
Zoals elk jaar wil Sparta’25 zelf ook weer spullen verkopen. Help jij hen aan spullen (geen afval) die zij mogen verkopen? Bijna alles kun je inleveren. Ze nemen echter geen witgoed en grote meubels in ontvangst. De inzameldagen zijn zaterdagochtend 10 en 17 juni. Spullen kunnen worden gebracht tussen 09.00 uur en 21.00 uur. Mocht je eerder spullen hebben, neem dan contact met hun op. Zie de site voor contactgegevens of vraag naar Gerry Vogels op het sportpark.