Afbeelding
Foto: Joost Duppen

O&U nog één keer onder leiding van Harry Vorselen

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Koninklijke Harmonie Oefening en Uitspanning zal komende zaterdagavond 3 juni een concert spelen samen met Harmonie Prinses Juliana uit Klaaswaal. Dit concert staat in het teken van Spaanse sferen met de titel: Olé! Dit zal tevens de laatste keer zijn dat Harry Vorselen het Beek en Donkse orkest zal leiden. 

Tijdens het concert wordt er ook alvast kennis gemaakt met de nieuwe dirigent: Julio Domingo. Zo speelt O&U onder andere een stuk wat door Julio is gecomponeerd. Ook zal klarinettist Jonie Pijpers een solowerk met orkest spelen, waarbij Spaans vuur en emotie overgebracht zal worden naar het publiek. Harmonie Prinses Juliana onder leiding van Xavier Scheepers zal een programma spelen waar een knipoog wordt gegeven aan het Spaanse thema. 

Tijdens deze avond zal er niet alleen Spaanse muziek te horen zijn, maar kunt u ook genieten van heerlijke Spaanse hapjes en drankjes. Het concert zal aanvangen om 20.00 uur in Muziekcentrum Het Anker. Kaarten zijn te verkrijgen bij Fietsvakman van den Berg en Wetzel Optiek Optometrie & Horen in Beek en Donk. Liever online bestellen? Dat kan via de volgende link: www.ticketkantoor.nl/shop/oenu-ole.