Afbeelding

Sportactiviteiten voor jeugd 12-17 jaar

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Ben jij tussen de 12 en 17 jaar, vind jij sporten leuk én vind je het leuk om in groepsverband bezig te zijn? Dan is dit je kans. Op zaterdag 3 juni achter het Ontmoetingscentrum en in de Boemerang op de Otterweg 27 zijn er vijf verschillende sportactiviteiten en is er ook een gamehoek.

Organisatoren Puk Bijnen en Thea Pleyte zitten op het Summa College en volgen de opleiding Sociaal Werk leerjaar 1. Elke woensdag zijn ze in Beek en Donk om te werken voor een activiteit voor jongeren van 12 tot 17 jaar. Dit is onder begeleiding van de LEVgroep. Vanuit school doen ze mee met ‘We are in charge’. Ze konden zelf kiezen wat ze wilden gaan doen en waar zij een uitdaging in zagen. Puk en Thea hebben gekozen voor jongeren, omdat er minder activiteiten zijn voor deze doelgroep. Door de coronaperiode kan het ook lastig zijn om weer in groepen te komen en met andere jongeren in contact te komen. 

Vandaar dat zij deze sportactiviteiten op zaterdag 3 juni organiseren. Van 14.30 tot 20.00 uur zullen de activiteiten plaatsvinden. Er zijn vijf verschillende sportactiviteiten te doen, er is een pannenkoekenkraam, drinken, een gamehoek en er is een DJ.