Afbeelding

Buffelrun voor unieke sporters

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek/Boerdonk - De Buffelrun is weer bijna in zicht. Dit betekent ook dat Laarbeek Actief weer meedoet met Uniek Sporten aan de buffelrun. Wilt u meer te weten komen over de Buffelrun? Neem dan gerust een kijkje op de site van de Buffelrun en op de site van Laarbeek Actief.

Heb jij zin om mee te doen met de Buffelrun? Over obstakels heen, door de modder en door wateren heen? Op 26 augustus is het zover. Ook dit jaar is deze weer voor Unieke Sporters. De run is 4 of 6 kilometer lang en Laarbeek Actief helpt tijdens deze run mee waar nodig. Je kan ook zelf met je begeleider komen!

Voor deze activiteit kunt u zich aanmelden op de site van Laarbeek Actief. Let op! U kunt alle belangrijke informatie zien met contactgegevens van de personen van Uniek Sporten op de site van Laarbeek Actief. Aanmelden voor deze activiteit kan tot 2 juni 15.00 uur. Dus zorg ervoor dat je nog op tijd bent. Ze hopen dat ze veel van jullie zien tijdens de Buffelrun. Je kunt voor meer informatie/ inschrijving ook terecht bij sportcoach Jaccy van den Enden, mail: jaccy.vandenenden@levgroep.nl.