Afbeelding
Foto:

Kindervakantieweek Hiep-Hoi opent inschrijvingen

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Na het succes van de fysieke inschrijfavonden vorig jaar, opent kindervakantieweek Hiep-Hoi de inschrijvingen ook dit jaar weer met twee inschrijfavonden op verschillende basisscholen in Beek en Donk.

Dit jaar zal hier een klein financieel voordeel te behalen zijn. Het tarief voor inschrijven tijdens een inschrijfavond zal €27,50 per kind zijn, bij voorkeur graag contant afrekenen. Via de website zal het tarief €30 per kind zijn. De online inschrijvingen worden eind maart geopend. Houd hiervoor de website of social media kanalen in de gaten. U bent van harte welkom om uw kind(eren) in te komen schrijven of om uzelf op te geven als vrijwilliger. Op donderdag 7 maart van 19.00 tot 21.00 uur openen ze de inschrijvingen met een inschrijfavond in de Otterteek op basisschool ’t Otterke in Beek en Donk. Op dinsdag 12 maart zal er nog een inschrijfavond plaatsvinden, dit keer op basisschool de Muldershof in Beek en Donk. Ook deze inschrijfavond zal duren van 19.00 tot 21.00 uur. Mocht u deze dagen helaas verhinderd zijn, of doet u de inschrijving liever zelf online? Dan willen ze u verwijzen naar de website voor de digitale inschrijvingen die eind maart geopend zullen worden.

Verder mogen ze van de programmagroep ook alvast een klein tipje van de sluier oplichten over het thema van dit jaar! Dit jaar verwelkomen ze jullie allemaal graag in het Dreuzeldorp. In dit dorp woedt een eeuwenoude strijd tussen tovenaars en heksen. De inwoners van het Dreuzeldorp willen zo graag een keer een dorpsfeest, maar dat kan niet omdat er de strijd tussen tovenaars en heksen heerst. Helpen jullie hen mee om deze strijd op te lossen? Het heeft iets te maken met een geheim ingrediënt... Maar wat het is? Dat is een groot mysterie! Ze hopen jullie ook dit jaar weer allemaal te zien om er samen weer een geweldige week van te maken!