Afbeelding
Foto:

80’s avond met Patrick van de Kruijs en Inge Augustina

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek/Gemert - De artiesten Patrick van de Kruijs en ex-Maywood zangeres Inge Augustina bundelen op zaterdag 24 februari hun krachten voor een onvergetelijke eighties-avond in De Bunker in Gemert. De omlijsting van de avond is in handen van DJ80.

Patrick, geboren in Beek en Donk en al jaren rijinstructeur in de gemeente Laarbeek, heeft het afgelopen jaar zijn eerste single uitgebracht. Een cover van ‘Everything She Wants’, van George Michael’s Wham. George Michael is zijn jeugdidool en hij brengt deze avond dan ook het beste van George Michael en Wham. 

Zangeres Inge Augustina, die in het dagelijks leven Inge van den Biggelaar heet en als Inge Peters een aantal jaren deel heeft uitgemaakt van het duo Maywood, ging na haar periode in Maywood als solozangeres verder onder de naam INCH. Haar debuutsingle RIO (2012) werd goed ontvangen en stond wekenlang in de Nederlandse top 100. In 2021 presenteerde zij haar album ‘Shadows of The Past’ onder haar nieuwgekozen naam Inge Augustina. Ook Inge is geboren in Laarbeek, namelijk in Lieshout.

Patrick en Inge nemen je deze avond mee naar de jaren 80 met bekende meezingers van George Michael tot Maywood en van disco tot de mooiste ballads. Het belooft een avond vol herinneringen aan de beste muziek uit die tijd te worden. Laat je meeslepen door de heerlijke klanken van de jaren 80 en zing en dans mee op 24 februari 2024 in de Bunker in Gemert. Aanvang: 20.00 uur en tickets kun je kopen via www.bunkergemert.nl.

Afbeelding