Openbare ledenvergadering PvdA-afdelingen Peelregio

Politiek nieuws

Openbare ledenvergadering PvdA-afdelingen Peelregio


Aarle-Rixtel - De lokale afdelingen van de Partij van de Arbeid in de Peelregio houden op vrijdag 19 april een openbare gezamenlijke ledenvergadering in De Dreef in Aarle-Rixtel.

Het thema van deze vergadering is het plan van de gemeenten in de Peel om intensief te gaan samenwerken. Tweede Kamerleden Michiel Servaes en Attje Kuiken en statenlid Stijn Smeulders zullen deze avond aanwezig zijn.

Samenwerking van gemeenten hangt heel nauw samen met onder andere de decentralisatie van taken van de landelijke overheid naar de gemeenten. Het gesprek daarover zal dan ook een grote plaats innemen bij de bespreken van de samenwerking. Aan de orde komen de vragen. Wat vindt de PvdA in het algemeen over deze maatregelen? Wat vindt de PvdA in deze regio, en waarom? En: wat willen de aanwezigen aan de PvdA meegeven over deze onderwerpen én over de samenwerking in de Peel?

De vergadering begint om 20.00 uur en is openbaar. Dat betekent dat ook niet-leden van harte welkom zijn om deze bijeenkomst bij te wonen. De avond wordt afgesloten met een optreden van Aarle-Rixtelnaar Bert Kuijpers.