Voor het eerst camping op Wish Outdoor

NULL

Voor de eerste keer camping op Wish Outdoor


Beek en Donk - Met nog minder dan 80 dagen op de kalender, zijn de voorbereidingen voor WiSH Outdoor in volle gang. Na wederom een succesvolle, uitverkochte editie in 2012, zal het Laarbeekse festival op 5, 6 en 7 juli alweer haar zevende verjaardag gaan vieren.

Naast de kenmerkende service en de indrukwekkende decoratie, heeft WiSH Outdoor dit jaar talloze nieuwe verrassingen en verbeteringen voor haar bezoekers in petto, om er weer een onvergetelijk weekend van te maken.

Camp WOW!
Voor het eerst in de geschiedenis van haar bestaan, presenteert WiSH Outdoor haar eerste eigen camping: Camp WOW! Vanaf vrijdag 5 juli (open vanaf 16:00) tot en met maandagochtend 8 juli, kunnen bezoekers uit binnen- en buitenland terecht op deze, pal naast het festivalterrein gelegen, rustplaats. Vanzelfsprekend zal de camping van alle gemakken worden voorzien, zodat de campingbezoekers verzekerd zijn van een gezellig en aangenaam verblijf. Tevens zal er op vrijdagavond speciaal een exclusieve pre-party plaatsvinden voor de campingbezoekers.
Meer informatie over de camping en tickets wordt binnen nu en twee weken bekend gemaakt.

Line-Up
Met ruim 200 (inter)nationale artiesten en meer dan 13 area’s, kan er ook dit jaar weer genoten worden van een diversiteit aan muziek op het festivalterrein. Zo zijn de populairste muziek-stromingen van het moment goed vertegenwoordigd op het festival. Popliefhebbers kunnen zich opmaken voor o.a. DI-RECT, Van Velzen, Jan Smit en Nielson (‘Beauty & de Brains’). Danceliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij grote namen als Zedd (bekend van o.a. ‘Clarity’), Showtek, Yellow Claw, Feest DJ Ruud, de Donkeyrollers, D-Block & S-Te-Fan en Darkraver en Mental Theo. De volledige line-up van het festival is vanaf vrijdag te vinden op www.wishoutdoor.com.

De reguliere verkoop is al een tijdje van start. De lokale verkoop start op donderdag 25 april bij alle verkooppunten. Wil je meer informatie over tickets, de camping, WiSH Outdoor in het algemeen of de lokale verkooppunten hou dan goed de volgende websites in de gaten: www.wishoutdoor.com of volg WiSH Outdoor op Facebook via www.facebook.com/wishoutdoor en Twitter op www.twitter.com/wishoutdoor