't Verswarenhuys opent eigen slagerij

NULL

't Verswarenhuys opent eigen slagerij

Beek en Donk - “Mooie winkel, geweldig assortiment, maar waarom geen vers vlees?” Een vraag die in ’t Verswarenhuys honderden keren is gesteld en tot 16 april 2013 niet beantwoord kon worden. Maar vanaf 17 april 2013 zal het allemaal anders zijn: ’t Verswarenhuys opent een eigen slagerij met bijzonder vlees van het varken, het rund en natuurlijk van de kip.

Jeroen en Roland hebben veel tijd geïnvesteerd in hun zoektocht naar de juiste leverancier, waardoor het openen van een slagerij even duurde. Met heel veel trots vertellen zij u nu dat ze de perfecte leverancier hebben gevonden: vleesgroothandel Hagelaar uit Helmond. Gerry Hagelaar, eigenaar van bovengenoemde vleesgroothandel en zelf woonachtig in Aarle Rixtel, is razend enthousiast om ’t Verswarenhuys te voorzien van de beste kwaliteit op het gebied van vers vlees wat bovendien aangeboden zal worden voor zeer betaalbare prijzen.

Het rundvlees
Het rundvlees dat de gebroeders van de Laarschot aan gaan bieden wordt door Hagelaar ingekocht in Castenray bij de familie Geerets. De familie Geerets is al 4 generaties lang actief in het boerenleven en al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het houden van dikbillen en koeien. Zij weten exact wat goed is voor de dieren en het uiteindelijke product. Eerlijk rundvlees, voor een eerlijke zeer betaalbare prijs. Biefstuk, kogelbief, soepvlees, entrecote, pepersteak of runderreepjes: kom maar gerust kennis maken. “Wij zullen uw smaakpapillen laten tintelen als nooit tevoren!”

Het varkensvlees
Het varkensvlees wordt volledig zelf ingekocht en veredeld door Gerry Hagelaar. Verse worst, gekruid gehakt, varkenshaas, kophaasjes, speklappen, schnitzels en nog heel veel meer worden vers verkocht (niet voorverpakt!). Roland: “De spareribs zijn elke zaterdag vast laag in prijs. En ja: op woensdag is het bij ’t Verswarenhuys gehaktdag! Natuurlijk blijven wij ons Livarvlees en Brandroodrundvlees ook verkopen, echter wordt dit diepgevroren aangeboden.”

Het kippenvlees
Ook kip vormt een belangrijk onderdeel in de slagerij. Jeroen: “Ook daarvoor hebben we de beste leverancier weten te strikken uit de directe omgeving: Marjos uit Stiphout. Zij staan garant voor vakmanschap, hoge kwaliteit, variatie en vooral kennis. Natuulijk is er verse kipfilet te vinden in de vitrine van ’t Verswarenhuys, maar ook de grill zal een grotere rol op gaan eisen in onze winkel. Deze wordt elk uur van de dag gevuld met verse haantjes, hele kippen en super lekkere, gekruide drumsticks!”

Roland: “Wij zijn blij dat wij in deze eerste editie van de MooiLaarbeekKrant dit heugelijke nieuws kunnen brengen. Elke donderdag kunt u in deze krant de aanbiedingen van de week lezen. Naast vers vlees kunt u ook dan ook lezen dat de beste kwaliteit ook betaalbaar is. Of het nu gaat om vleeswaren, groenten en fruit, brood en banket, verse vis, diepvriesproducten, Hollandse of buitenlandse kaas: ’t Verswarenhuys gaat het bewijzen. De beste kwaliteit voor betaalbare, vaste lage, prijzen! Elke week weer.”