Zondag eerste Muziektuinconcert dit seizoen

NULL

Zondag eerste Muziektuinconcert dit seizoen


Beek en Donk – Stichting MuziektuinPodium houdt komende zondag voor de eerste keer dit seizoen een concert in de Muziektuin. Een blaasorkest uit Boekel, een muziekgroep uit Aarle-Rixtel en een ensemble uit Breugel verzorgen een optreden.

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de akoestische schermen op een dusdanige manier te plaatsen dat de muziek voor de toehoorders nog beter te beluisteren valt. Daarnaast zal de vlonder zo worden ingericht dat daar een echte ‘luisterplek’ ontstaat. Mensen die ook nog een gezellig praatje willen maken, kunnen wat meer naar achteren een plaatsje vinden. Zo hoopt de organisatie dat het muzikale aspect nog beter tot zijn recht komt. De Muziekvrienden, een blaasorkest uit Boekel, bijt om 13.00 uur de spits af. Om 14.00 uur volgt muziekgroep Binderin uit Aarle-Rixtel en om 15.00 uur wordt het eerste concert afgesloten met een optreden van B.S.A., een ensemble met bas, slagwerk en accordeon uit Breugel.

Stichting MuziektuinPodium nodigt iedereen van harte uit naar deze gratis optredens te komen kijken en wijzen er wellicht ten overvloede op dat tijdens de optredens, zowel op de vlonder als rond het ParkPaviljoen, het bestellen van consumpties niet verplicht is. Meer informatie is te vinden op www.muziektuinpodium.nl.