Koninginnedagactiviteiten Beek en Donk

NULL

Koninginnedagactiviteiten Beek en Donk


Beek en Donk – Er vinden dit jaar weer diverse activiteiten plaats op Koninginnedag in Beek en Donk. Op en rond het Heuvelplein de Oranjemarkt, kinderochtend bij café Van de Burgt, een muziekmiddag in Gasterij De Regt en een Oranje-disco in het Ontmoetingscentrum. De activiteiten zijn tot stand gekomen door een samenwerking van Stichting Oranje Comité Beek en Donk, de Oranje commissie en winkeliersvereniging Beekvliet.

Markt Heuvelplein
Op en rond het Heuvelplein wordt de Oranjemarkt gehouden waar in de bekende marktkraampjes een diversiteit aan spulletjes te vinden is. Net als andere jaren krijgt de kindermarkt speciale aandacht. Verschillende sportverenigingen maken gebruik van kraampjes om hun sport en vereniging te promoten. Op en rond het plein zijn diverse terrasjes voor een hapje en een drankje. Voor het vermaak is clown Ollie aanwezig. Op een groot beeldscherm wordt de troonswisseling getoond. De markt duurt van 12.00 tot 18.00 uur.

Clown Frodie
Bij Café Dave van de Burgt zal in de voormiddag clown Frodie de kinderen amuseren met zijn goochelkunsten. Vanaf 10.30 uur is de zaal open en toont clown Frodie zijn kunsten van 11.00 tot 12.15 uur.

Muziekmiddag 'De Regt'
In Gasterij “De Regt” wordt een muziekmiddag gehouden. Mondharmonicaclub “De luchthappers” uit Nuenen is van de partij om een middagje gezellige muziek te maken. Ze spelen van 14:30 tot 16:30 uur. De ingang is aan de Otterweg, waar de zorgboogvlaggen staan.

Kinder vrijmarkt
Kinderen krijgen tijdens Koninginnedag de mogelijkheid om hun spulletjes te verkopen tijdens de oranjemarkt op het Heuvelplein. Ze kunnen op een kraam hun spulletjes uit stallen. Een plekje op de grond is natuurlijk ook goed. Om in aanmerking te komen voor een kraam dient een aanvraag te worden ingediend per mail. Dit kan via oranjemarkt.mario@gmail.com. Dhr. Mario Engelen zal op Koninginnedag de toewijzing van de plaatsen en plekken voor zijn rekening nemen. Tijdens de kinder vrijmarkt is hij het aanspreekpunt. Aanmelden kan tot zondag 28 april.