Natuurontbijt en wandeling Croy IVN Laarbeek

NULL

Natuurontbijt en wandeling Croy IVN Laarbeek


Voor de tweede keer wordt het IVN natuurontbijt gehouden. Dit vindt plaats zondag 12 mei op de Antoniushoeve aan de Kasteelweg 7 in Aarle-Rixtel, waar Dhr. Piet Segeren van Croy Cruyden woont en werkt. Dhr. Segeren is ook natuurgids bij het IVN.

Na het natuurontbijt wordt om 10:00 uur aangesloten bij de populaire IVN Croy publiekswandeling. Deze vertrekt vanaf de Croyse Hoeve aan de Croylaan 9 en zal ongeveer tot 12:00 uur duren.

Om de bekendheid van het IVN en het werven van nieuwe leden heeft het IVN Nederland besloten om hier meerjarig aan te blijven werken. Het IVN natuurontbijt is daarom ook een landelijke campagne. Het Landelijk Bureau IVN zorgt voor de promotie van deze campagne, waaronder het promotiemateriaal en het boekingsproces. Ook zorgen ze voor een campagnewebsite, campagnefilmpje en andere uitingen (zoals o.a. banners op internet, online video en publiciteit in, lokale, media).

De focus van de campagne dit jaar ligt meer op de bekendheid van het IVN en onze activiteiten in plaats van alleen ledenwerving. Dat betekent dat iedereen een plek aan de ontbijttafel kan boeken, zonder eerst lid te worden. Zo kunnen veel mensen op een laagdrempelige manier kennis maken met het IVN. Hoewel de campagne vooral is bedoeld om mensen die nog geen lid zijn van IVN kennis te laten maken met IVN en onze afdeling, zijn uiteraard al de IVN Laarbeek leden van harte welkom. Aanmelding geschiedt via de landelijke website De kosten zijn 7,50 vanaf 12 jaar, 5 euro voor kinderen van 3 tot 12 jaar en gratis voor kinderen tot 3 jaar. Dat geldt voor alle deelnemers, ook voor mensen die al lid zijn van het IVN. IVN Laarbeek ontvangt vervolgens per deelnemend lid een vergoeding van max. 5 euro voor de catering, indien aangemeld via de landelijke website. De wandeling is verder natuurlijk gratis.