PNL houdt openbare voorbespreking

Politiek nieuws

PNL houdt openbare voorbespreking

Politieke partij PNL houdt op maandag 13 mei haar openbare voorbespreking ter voorbereiding op de raadsvergadering van donderdag 16 mei.


Tijdens deze voorbespreking komen onder andere bestemmingsplan Dorpstraat 82-86 en MC De Dreef in Aarle-Rixtel, de begroting van de nieuwe Omgevingsdienst Zuidoost Brabant en de stand van zaken over de Toekomstvisie Laarbeek 2020 aan de orde. Ook wordt de raad voorgesteld om de commissie AB te mandateren betreffende het vaststellen en verstrekken van de opdracht tot feitenonderzoek declaraties burgemeester 2011-2012.

In de raadsvergadering van donderdag komt ook het advies van de stuurgroep over Peelsamenwerking 6.1 aan de orde. De behandeling van dit agendapunt heeft een opiniërend karakter, waarbij de inwoners van Laarbeek uitgenodigd worden om tijdens de raadsvergadering hierover in te spreken. Aanmelden kan bij de raadsgriffier. Tijdens de voorbespreking wordt ook uitgebreid stilgestaan bij Peelsamenwerking 6.1.

Wie mee wil praten, interesse heeft of vragen en/of opmerkingen, ook over andere onderwerpen, is van harte welkom op maandag 13 mei om 20.00 uur in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk.