Inbraak Eeterij Uniek

NULL

Inbraak Eeterij Uniek


Beek en Donk - Bij restaurant Uniek heeft vanmiddag op klaarlichte dag een inbraak plaatsgevonden. In het pand woont ook een persoon, welke op het moment van inbraak thuis was. Dit was rond 16.20 uur.

Eén inbreker kwam via de achtertuin, waar hij de bewoner aantrof. Met een smoes bleef hij aan de praat met hem, terwijl er ondertussen via de Gemertseweg - aan de voorkant van het pand - een andere man via de regenpijp naar boven klom. Hij ging via een openstaand raampje naar binnen.

Gezien Eeterij Uniek aan een heel drukke weg ligt en één van de inbrekers via de voorkant van het pand binnen is gekomen, kwam er al snel een melding binnen bij de politie. Zij waren binnen vijf minuten aanwezig, maar toen waren de inbrekers al verdwenen.

Er waren diverse getuigen van de inbraak, waardoor er een duidelijk signalement is van de daders.

Inbreker 1: Getinte man, droeg een lichte spijkerbroek en een lichtblauwe jas.

Inbreker 2: Getinte man, 20-25 jaar oud, rond de 1.70 meter lang. Hij heeft krullend haar en hoogstwaarschijnlijk een ringbaard. Hij droeg een jas van Stone Island en een donkere spijkerbroek.

De inbrekers reden in een witte ford escort cabrio, met een roze streep aan de zijkant, grijze bekleding en er hingen blauwe dobbelstenen aan de spiegel.


Wat de inbrekers hebben buitgemaakt, is niet bekend.

Heeft u de mannen zien lopen of weet u meer over deze inbraak? Neem dan contact op met de politie via 0900 - 8844.