13e Spinningmarathon Lifestyle center Laarbeek

Sportnieuws

13e Spinningmarathon Lifestyle center Laarbeek


Beek en Donk – Voor de 13e keer vindt op zaterdag 25 mei de spinningmarathon van Lifestyle center Laarbeek plaats. Het is de eerste keer dat dit in het nieuwe pand van Lifestyle center Laarbeek gehouden wordt. Het thema is dit jaar ‘ENERGY’.

Energy staat voor het goede doel ‘RIDE4KIDS’, wat het sportcentrum met deze dag steunt. Veel kinderen worden geboren met een energiestofwisselingsziekte. Gezien er nog geen medicijn is om deze kinderen te behandelen, wil Lifestyle center Laarbeek graag haar steentje hier aan bijdragen.

De marathondag
Voor de sportieve en energieke jeugd van Laarbeek start de dag om 11.00 uur met een Panna toernooi (Panna is voetbal op een klein veld wat je individueel of met tweeën speelt). Naast de voetbalwedstrijden kunnen de kinderen ook deelnemen aan een activiteit die door de buren, Outdoor Laarbeek, wordt georganiseerd.

In de middag, rond de klok van 14:00 uur, staat er een groepslesmarathon van maar liefst 3 uur op het programma. Verschillende groepslesvormen, zoals Buik-Billen-Benen training, Tae Bo, XCO, Combattraining en Zumba passeren de revue. Iedereen kan daar op eigen niveau aan deelnemen. Het maakt niet uit of je jong of wat ouder, getraind of wat minder getraind bent. Als je van opzwepende muziek houdt en graag je ‘ENERGY’ wilt delen, zorg dan dat je erbij bent.

En dan, aan het begin van de avond, start de 13e Spinningmarathon. Voor het eerste jaar op een mooi verhard parkeerterrein, wederom heerlijk in de buitenlucht! Aaneengesloten worden vier workouts gefietst, verzorgd door ons team van instructors. De hele rit mag uitgefietst worden, maar de fiets mag ook gedeeld worden met een fietsmaatje. Iedereen is van harte welkom om deel te zijn van dit ‘ENERGY’ evenement, ook als je geen lid bent van Lifestyle center Laarbeek.

Het letterlijk hoger doel
Om zoveel mogelijk geld voor het goede doel RIDE4KIDS in te zamelen, heeft Lifestyle center Laarbeek de handen ineen geslagen met een groep Laarbeekse ondernemers. De fietsgroep AIVgD zet zich al vijf jaar lang in voor diverse goede doelen. Frank, Gerjan, Roland, Robert, Leo, Edwin, Frits en Dave fietsen in september de drie daagse Pyreneeën-challenge voor RIDE4KIDS. Maar om tot een nog hoger doel te komen, is ook de hulp van de Laarbeekse gemeenschap hard nodig.

Wil je dit initiatief steunen? Meld je dan aan voor één van de marathons:
Pannatoernooi (voor kids van 8-16 jaar)      € 5,00 per deelnemer
Groepslesmarathon                                       € 20,00 per deelnemer
Spinningmarathon                                        € 25,00 per deelnemer
* Een deel van het inschrijfgeld gaat rechtstreeks naar Ride4Kids
* Iedere deelnemer ontvangt een goodiebag met een drankje. Energybar en leuke attenties.
* Voor alle deelnemers aan de groepsles- of spinningmarathon wordt na de inspanning voor soep en broodjes
gezorgd.

Ben je niet in de gelegenheid om actief mee te doen, dan is elke financiële bijdrage van harte welkom op nummer 105018422 met vermelding van ENERGY.

Aanmelden kan tot en met zondag 12 mei via de mail info@lifestylecenterlaarbeek.nl . Meer informatie staat op de website www.lifestylecenterlaarbeek.nl . Ook kan telefonisch contact opgenomen worden via 0492-462521 of men kan binnenlopen bij het sportcentrum aan de Parklaan in Beek en Donk.