Als zwanger worden niet vanzelf gaat...

NULL

Als zwanger worden niet vanzelf gaat...


Mariahout - Voor veel mensen is het krijgen van kinderen niet vanzelfsprekend. De werkgroep Gezondheidsvoorlichting van het Wit-Gele Kruis Lieshout-Mariahout en Vrouwenvereniging Omase uit Mariahout houden samen een informatieavond met als thema: 'Als zwanger worden niet vanzelf gaat...'

Wanneer het niet lukt om zwanger te worden, is vaak een oriënterend vruchtbaarheidsonderzoek en mogelijk een behandeling nodig. Behandelcentrum Geertgen in het Brabantse Elsendorp is een zelfstandig behandelcentrum voor mannen en vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen. Ook alleenstaande vrouwen en vrouwen in een lesbische relatie zijn hier welkom. Er wordt behandeld en begeleid door gespecialiseerde en deskundige artsen, die jarenlang ervaring op hebben gedaan op het gebied van vruchtbaarheidsvraagstukken.

De lezing vindt plaats op dinsdag 14 mei om 20.00 uur in het buurthuis van Mariahout. Corine Aldenzee, fertiliteitsverpleegkunde bij Geergenkliniek, verzorgt de lezing. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen. De toegang is gratis.