Keurslager Danny Megens komt naar u toe!

NULL

Keurslager Danny Megens komt naar u toe!


Eindhoven – Ruim 11 jaar werkte de Aarle-Rixtelse Danny Megens bij Keurslagerij Cooijmans in Eindhoven. In juni 2010 nam hij deze zaak over. Sindsdien heeft hij zijn eigen slagerij op de Woenselse Markt in Eindhoven: Keurslager Danny Megens.

Samen met zijn vrouw Daniëlla runt Danny nu sinds een paar jaar de slagerij. “We hebben een leuk enthousiast team. De zaak is in de afgelopen jaren echt gegroeid. Wij zijn gespecialiseerd in grillproducten, barbecue, gourmet en hapjes voor feestjes en partijen. Ons visitekaartje is dat we klantvriendelijk zijn, kwaliteit en service bieden en alles in het werk stellen om de klant tevreden te stellen”, aldus de slager.

Al jaren wonen Danny en Daniëlla in Laarbeek. Elke dag rijden ze op en neer naar Eindhoven. Danny: “In Laarbeek en omgeving hebben we al een aardig klantenbestand opgebouwd, maar de drempel om naar Eindhoven te komen, is vanaf Laarbeek natuurlijk groot. Daarom willen we nu breed uitmeten en onze producten en service graag naar de klanten in Laarbeek toebrengen. En dat geheel gratis!”

Dit kan volgens de slager op diverse manier. “Hierbij kan gedacht worden aan barbecue en gourmet. We verzorgen uw barbecue tot in de puntjes: borden, bestek, salades, sauzen, stokbrood, kruidenboter en een keuze uit vele vleesspecialiteiten: alles is inbegrepen. Zelfs vis en vegetarisch is mogelijk en ook krijgt u – indien gewenst - de barbecue gratis te leen.” Hetzelfde geldt volgens Danny voor de gourmet. “Wij verzorgen ook uw gourmet compleet. Ook hebben we bijvoorbeeld hapjespannen, gevuld met onze eigen grillspecialiteiten voor feestjes en partijen. Dit is een echte aanrader voor uw feestje. Weinig werk en kwaliteit!”

Keurslager Danny Megens heeft in de winkel ook vele soorten kant-en-klaarmaaltijden en zelf gemaakte salades, vleeswaren, gehaktproducten, grillproducten en een groot assortiment vers vlees, van kip, kalfs, kalkoen, lams ,paard ,rund en varken tot wild en gevogelte. Danny: “Is hetgene dat u zoekt niet op voorraad? Dan bestellen wij het graag voor u!”

De keurslager benadrukt: “Wij zijn geen prijsvechters. We willen alleen kwaliteit en de klanten een op maat gemaakte service aanbieden. Wilt u een keer iets anders? Neem gerust contact met ons op. Wij passen alles op uw wensen en/of budget aan. Bestellen kan ook via de site: www.megens.keurslager.nl. En vergeet niet: alles wordt gratis thuisbezorgd!”