Afbeelding

Engelse Stafford

NULL

Engelse Stafford ‘Tess’ vermist

Aarle – Rixtel – De Engelse Stafford ‘Tess’ is sinds dinsdagavond vermist. De hond liep dinsdagavond weg van huis en werd een eind verderop in de straat meegenomen door een jong gezin in een grijze Peugeot.

Eigenaar Sanne Leenders uit Aarle-Rixtel is naarstig op zoek naar haar hond ‘Tess’. Sanne woont buiten het centrum van Aarle-Rixtel en haar buren wonen op ongeveer 500 meter afstand. Zij zijn ook niet bekend met deze hond. Sanne: "We laten onze hond altijd in het bos uit, achter ons huis. Zij hebben onze hond nog nooit gezien maar zagen de hond gisteren wel op de weg staan, niet wetende dat ze bij ons hoort."

De eigenaar vervolgt: “Een zilvergrijze Peugeot kwam vervolgens voorbij met daarin een jong gezin met twee kleine kinderen. Zij stopten en wilden de hond meenemen. De buren drongen wel aan om de hond bij hen te laten, maar ze zouden de hond afgeven bij een asiel en namen Tess dus mee. Zo vertelden mijn buren het.”

Sanne heeft verschillende dierenopvangcentra en asiels in de regio gebeld, maar zonder resultaat. De hond is tot op heden spoorloos. "Ik hoop echt dat iemand deze mensen kent of dat iemand onze hond gezien heeft, zodat we Tess terug kunnen krijgen."