Politiek caf

NULL

Politiek café 'Duurzaam ondernemen'


Aarle - Rixtel - Politieke partij 'De Werkgroep' houdt op donderdag 23 mei een politiek café over Duurzaam ondernemen. Dit vindt plaats in Café-Zaal van Bracht aan de Kerkstraat 9 in Aarle-Rixtel.

Duurzame zorg, duurzaam milieu, duurzame economie, een duurzame samenleving: Nederland staat in het teken van duurzame ontwikkeling. Maar wat is dan die duurzaamheid bij ondernemers? Een modewoord dat mee gaat met de tijd? Een manier om belastingaftrek te krijgen? De reden voor subsidieaanvraag? Of verantwoord ondernemen?

De Werkgroep heeft vier ondernemers uitgenodigd om op deze avond uit te leggen wat duurzaam ondernemen in hun bedrijf betekent.

De aanwezige ondernemers zijn Jan Franken, van de Croyse restaurants en Please Payroll, Marthijn Junggeburth van Bavaria, Maarten Rooijakkers van het LTO en René Niks van de Atlant groep. Nadat zij een korte inleiding hebben gegeven, nemen zij zitting in een panel waarbij ook Jan Renier Swinkels (directeur Bavaria) aansluit en waarna ook een gesprek/discussie met de zaal plaats kan vinden.

De Werkgroep heeft Hans Gilissen, voormalig burgemeester van Laarbeek, bereid gevonden om de avond te leiden.
Tijdens deze avond komt ook zeker de vraag aan bod wat de overheid kan betekenen voor duurzaam ondernemen.
De Werkgroep belooft dat het een interessante avond gaat worden.

Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom. De avond start om 20.30 uur.