Ganzendonck zie Kleurre!

NULL

Ganzendonck zie Kleurre!


Beek en Donk – 'Ganzendonck zie kleurre!' is het carnavalsmotto voor 2014. Voor het eerst in de 53-jarige geschiedenis van de Teugelders van Ganzendonck is het motto al bekend, ver voordat het nieuwe carnavalsseizoen begint. De reden hiervan is de samenwerking tussen de carnavalsstichting, een aantal groepen en de horeca.


Afgelopen seizoen is een verdere samenwerking tussen de Teugelders, carnavalsgroepen en de horeca gestart. Dit resulteerde in een motto, waaraan een aantal themafeesten werden gekoppeld. Tevens werden bij de betrokken horecagelegenheden grote logoborden opgehangen, met een ludieke verwijzing naar het motto. Het voornemen was er toen al om voor het nieuwe seizoen met alle betrokkenen samen te gaan zitten en gezamenlijk het carnavalsmotto te bepalen.

Omdat sommigen al voor de zomer beginnen met de voorbereidingen, zijn vertegenwoordigers van de Teugelders, De Neij Prinse Garde, Beweging Op d'n Tocht, organisatie carnavalsconcerten O&U, Duo Dubieus, Herberg 'T Huukske, café Thuis, café zaal de Tapperij en café zaal Dave v.d. Burgt, enkele keren bij elkaar gekomen om het nieuwe motto te bepalen. Uiteindelijk is de keuze gevallen op 'Ganzendonck zie Kleurre! Volgens de bedenkers opnieuw een motto waarmee middels vele woordspelingen allerlei creaties, thema's en kleurrijke uitdossingen bedacht kunnen worden.

De betrokken partijen zeggen 'in den zeuvende himmel' te zijn met het nieuwe motto.