Inschrijven Kindervakantieweek Lieshout

NULL

Inschrijven Kindervakantieweek Lieshout


Lieshout – De Kindervakantieweek Lieshout gaat van 5 tot en met 9 augustus weer van start op het terrein van de manege. Het thema van dit jaar is ‘Winterwonderland’. Wat dat allemaal met zich mee gaat brengen, blijft nog een paar weken geheim.

Inschrijven voor de Kindervakantieweek kan op diverse data. De kleurplaten, welke tevens het inschrijfformulier is, zijn inmiddels op school uitgereikt. Wie geen kleurplaat heeft gehad, kan op de website kijken www.kvwlieshout.nl of mailen naar info@kvwlieshout.nl.

Inschrijven kan op de onderstaande data:
Maandag 20 mei op de Pinksterbraderie in Lieshout, van 11 tot 17:00 uur
Woensdag 22 mei in het Dorpshuis te Lieshout, van 19 tot 20:30 uur
Donderdag 23 mei in het Dorpshuis te Lieshout, van 19 tot 20:30 uur

Na deze inschrijfdata kunnen kinderen niet meer worden ingeschreven. Mocht u zelf niet kunnen laat dan buren, familie of vrienden uw kind inschrijven om teleurstellingen te voorkomen.

Leiding is ook hard nodig. Ben je minimaal 15 jaar en heb je zin om 1 of meerdere dagen met kinderen bezig te zijn, schrijf je dan in als leiding of begeleider tijdens spellen of tochten. Je kan jezelf nu al aanmelden, maar ook tijdens de inschrijfdagen. Telefonisch aanmelden kan bij Coen Verbakel (06-19202829) of via een mail naar info@kvwlieshout.nl

De organisatie hoopt dat veel vrijwilligers zich aanmelden: “Denk niet dat je het niet kunt, of dat een ander zich wel aanmeldt. We hopen dit jaar weer zo’n 350 kinderen in te mogen schrijven en om die groep in goede banen te leiden, hebben we weer vele handjes nodig!” Ook de leiders die al jaren meedoen, dienen zich officieel aan te melden. Bij de Kindervakantieweek is ook gelegenheid om een maatschappelijke stage te lopen. Geïnteresseerden kunnen ook bellen of mailen.