Afbeelding

Zowel jong als oud vermaakt het publiek in de Muziektuin

Muziek

Zowel jong als oud vermaakt het publiek in de Muziektuin


Beek en Donk – Op dit moment is het gezellig druk in de Muziektuin. Daar vindt voor de tweede keer dit jaar het MuziektuinPodium plaats. Het lekkere weer trekt veel mensen naar deze groene locatie.

Om 13.00 uur startte het programma met de Mariahoutse Liederentafel. Het was al meteen goed druk rondom het Parkpaviljoen. Vele mensen genoten van de muziek en van de heerlijke zon.

Een goed uur later was de Mariahoutse Liederentafel klaar en was het tijd voor het volgende optreden. Een groter contrast was bijna niet mogelijk. Het ‘oudere’ koor werd verruild voor vijf jonge heren van zo’n 13 jaar oud. Het bandje ‘Queens Guard’ bestaat nog niet zo lang, maar kwam goed uit de verf. Op een ontspannen manier speelden ze diverse nummers, net alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Op het moment dat de jongens door hun repertoire heen waren, maakte de BiksBent zich op om te gaan spelen op de Kiosk. Zij spelen daar nu nog tot 16.00 uur, waarna de band Mrs Ippi het tweede MuziektuinPodium van dit seizoen zal afsluiten.