Gezellige Lieshoutse braderie

NULL

Gezellige Lieshoutse braderie


De hele dorpsstraat was bezet met een gezellige groep toeschouwers en marktkooplui. Het niet zo fantastische weer was voor de braderiegangers geen reden om thuis te blijven. 

Els Brouwers van ‘Something Els’ en haar vader zijn al 25 jaar lang creatief bezig met bloemen. Natuurlijk is zij geopend, want zij zit met haar verbouwde zaak aan het einde van de route, die mensen over de braderie afleggen. Achterom, een goede Brabantse gewoonte, is het één grote bloemenzee van op dit moment veel verschillende snijbloemen, vaste planten en heesters. Nu is het namelijk tijd om te tuinieren.

Terug op de markt wordt er van alles aangeboden. Emmy, van de gelijknamige modezaak, staat er met een schoenenoutlet. Daarnaast worden wafels gebakken omdat de kas van de seniorenzangers moet worden gespekt: “Lekker hoor en met slagroom als u wilt!” Op een veldje aan de Floreffestraat wordt door de groep The Black Longhorn een countrydans-demonstratie verzorgd en vlakbij geeft de plaatselijke basketbalclub een demonstratie.

Lees donderdag het hele verslag in De MooiLaarbeekKrant.