Loterij Scouting Beek en Donk

NULL

Loterij Scouting Beek en Donk


Beek en Donk - Scouting Beek en Donk houdt weer haar jaarlijkse loterij. De trekking is op zondag 23 juni en de opbrengst gaat naar de aanschaf van bouwmaterialen voor de scouting.

De loterij wordt georganiseerd om de kosten van duurzame materialen te ondersteunen. Hierbij kan gedacht worden aan tenten, pioniertouw, pionierpalen, kompassen, GPS-apparatuur, etc. Dit zijn materialen waarvan de scouting lang gebruik kan maken, maar wat ook erg duur is in aanschaf. Het in bezit hebben van deze materialen is belangrijk, zodat de scouting de leden een gevarieerd programma kan bieden. Tevens willen zij dit jaar hun kampvuurcirkel vernieuwen. Dit doet de scouting met eigen inspanningen, maar ook hiervoor is de aanschaf van bouwmaterialen nodig.

Vanaf dit weekend kunnen inwoners de leden aan de deur verwachten voor de verkoop van loten. De prijs hiervan is € 1,00. In totaal kunnen er 2000 loten verkocht worden. De hoofdprijs van deze loterij is 1 x een antislipcursus voor 2 personen. Daarnaast zijn er nog een restaurantbon, grill-/bakplaat en diverse ander prijzen te winnen.

De trekking van de loterij vindt plaats op zondag 23 juni in de blokhut aan de IJsweg in Beek en Donk. De uitslag van de loterij wordt gepubliceerd in De Laarbeeker en DeMooiLaarbeekKrant.

De scouting hoopt dat de inwoners hen willen steunen door het kopen van één of meerdere loten, zodat zij hun leden een leuk, gevarieerd programma aan kunnen blijven bieden.