KBO Lieshout gaat uiteten en naar de patisserie

NULL

KBO Lieshout gaat uiteten en naar de patisserie 


Lieshout - De senioren gaan op dinsdag 4 juni om 18.00 uur weer samen uit eten. Deze keer is wokrestaurant Mandarin in Mariahout aan de beurt. Aanmelden kan bij de Inloop in het Dorpshuis. Wie geen vervoer heeft, kan dit bij de Inloop laten weten, er wordt dan voor vervoer gezorgd. Bent u alleen? Ga dan juist mee, u bent meer dan welkom.

Een boerderijbakhuisje dat is uitgegroeid tot een bakkerij met meer dan 70 werknemers. Dat is patisserie Hoeben in Liessel. Donderdag 13 juni gaat KBO/Lieshout er een bezoek brengen. Om half tien worden de senioren in de bakkerij verwacht. Aanmelden voor deze excursie kan tijdens de Inloop in het Dorpshuis. Deelname is gratis. Meerijden kan, de kosten daarvoor bedragen €2,50 als bijdrage voor de chauffeur.

Bij de Inloop is informatie te krijgen over de volgende reeks lezingen kunstgeschiedenis in het najaar van 2013. Het programma omvat de periode van de Byzantijnse kunst tot en met de Gotische bouw- en schilderkunst. Aanmelden kan ook bij de Inloop. Iedere dinsdag kunt u gezellig binnenlopen, ’s morgens van 10.00 tot 11.30 uur en ’s avonds van 19.00 tot 20.00 uur. Behalve bestuursleden van KBO Lieshout zijn de dorpsondersteuner, de dorpsraad, WMO servicepunt en Computer Onderwijs Laarbeek aanwezig. Blijf niet thuiszitten, maar kom eens kennismaken met een actieve seniorenvereniging.