Oproep voor leiding tijdens de jeugd3daagse

NULL

Oproep voor leiding tijdens de jeugd3daagse


Aarle-Rixtel - De jaarlijkse Jeugd3daagse vindt op 6, 7 en 8 augustus plaats. De organisatie is hiervoor dringend op zoek naar ouders die mee kunnen helpen.


Er hebben zich weer veel kinderen ingeschreven en de organisatie wil ervoor zorgen dat de begeleiding ook verantwoord verloopt. Zij wil de groepen niet te groot maken en zijn dus nog op zoek naar leiding! Als zij niet genoeg leiding hebben, moeten ze helaas gaan loten wie er dit jaar niet mee mag doen.

Ieder jaar is het nog gelukt om alles rond te krijgen en zij gaan er ook dit jaar weer vanuit dat het gaat lukken, maar dan zullen nog een aantal ouders zich aan moeten melden als leiding. Kinderen waarvan de ouders mee helpen kunnen nooit uitgeloot worden. Dit geldt dus alleen als je niet mee helpt. Neem dus niet het risico dat je kind niet mee kan doen tijdens deze super leuke dagen. En meld je aan bij Hans Schepers (tel: 383758) of bij Elke Beekmans (tel: 382778).
Ook als je je maatschappelijke stage wilt volgen bij de Jeugd3daagse is dat natuurlijk mogelijk. Hiervoor meld je jezelf ook aan bij Elke Beekmans of bij Nadine Kuhn (tel: 465250).

Voor meer informatie kun je kijken op de website www.jeugd3daagse.nl