Ruim 200 deelnemers bij FietsteMeetocht

NULL

Ruim 200 deelnemers bij FietsteMeetocht 


Beek en Donk – Voor de 24ste keer vond op 2e Pinksterdag de FietsteMeetocht van Beek en Donk plaats. Om 11.00 uur werd het startsein gegeven door Wethouder Van Zeeland. Onder dreigende regenwolken vertrokken de fietsers.

De deelnemers hadden de keuze uit een tocht van 30 of 40 kilometer. De route liep via Aarle-Rixtel naar De Mortel, Bakel, Milheeze en weer terug naar Beek en Donk.

Naast de in Beek en Donk wonende familie van pater Wim van Zeeland fietste ook een tweetal uit Chili mee voor heeroom Wim.

De meeste deelnemers waren lovend over de mooie fietstocht en hielden het gelukkig droog tot ze thuis waren. Ondanks het minder mooie fietsweer namen toch 200 fietsers deel aan het evenement. In totaal bracht deze 24e tocht door middel van inschrijfgeld, een loterij, gesponsorde kinderen en andere sponsors ongeveer 1500 euro op. Dit hele bedrag wordt besteed voor de aanleg van een kweekvijver voor vissen, bestemd voor de Warao-Indianen in Venezuela. Pater Wim van Zeeland begeleidt hen hierin.

Na afloop trokken de Chileense deelnemers en wethouder Van Zeeland lotjes.
Prijzen met de volgende nummers kunnen worden opgehaald bij dhr Piet Aarts op kindcentrum De Raagten.

827 589 895 583 638 584