Ondernemers vroeg uit de veren

NULL

Ondernemers vroeg uit de veren

 

Lieshout – Voor bijna tachtig ondernemers was het vrijdagochtend vroeg dag. Om 07.00 uur begon het ondernemersontbijt van BNI Rioja. Dit was bij Bavaria Brouwerij Café in Lieshout, dat tevens als thuisbasis fungeert voor de organisatie. Tot vrijdag droeg BNI Rioja nog de naam BNI Spinoza.

BNI is een commerciële en professionele organisatie waarbij ondernemers voor elkaar meer omzet proberen te genereren, door elkaar aan contacten en/of opdrachten te helpen. In Laarbeek is BNI Rioja sinds drie jaar actief. In deze groep – op dit moment bestaande uit 22 ondernemers - zitten niet alleen zelfstandigen uit Laarbeek, maar ook uit de directe omgeving, zoals Gemert en Helmond.

Susanne Boers is één van de kartrekkers om BNI in Laarbeek op te richten. “Ik geloofde in dit concept. We zetten vragen weg bij elkaar en geven elkaar aanbevelingen. We kunnen ook met zekerheid zeggen dat BNI Rioja zorgt voor extra omzet. Met onze groep ondernemers hebben we vorig jaar €580.000 meer omzet weten te genereren.”

De organisatie vergadert - bewust - elke vrijdagochtend van 07.00 tot 08.30 uur. Susanne: “Dit doen we zo, omdat het op dat tijdstip voor niemand een belemmering is voor zijn of haar werkzaamheden.” Voor het ondernemersontbijt vrijdag nodigden de leden ondernemers uit om hierbij aanwezig te zijn. Het ontbijt was niet het belangrijkste deze ochtend; het ging om het netwerken en kennis maken met BNI Rioja.