Afbeelding

Benefietdiner Stichting Guus voor Rens Verbakel

NULL

Dolfijntherapie voor Rens Verbakel


Lieshout - Op 14 juni wordt in het Bavaria Brouwerij Café een benefietdiner gehouden om een bijzondere therapie te bekostigen: dolfijntherapie op Curaçao. Het goede doel is de veertienjarige Rens Verbakel. Sinds zijn geboorte heeft hij het syndroom van Down en is hij meervoudig beperkt. Via de Stichting Guus krijgen Rens en zijn ouders steun uit onverwachte hoek.

Strijdbaar
Rens Verbakel is nu bijna 15 jaar. Met zijn meervoudige beperking heeft hij een ziektegeschiedenis in zijn rugzakje. Moeder Jolanda wil daar niet te lang over uitweiden. Ze vertelt dat het zwaar is geweest. En dat het gezin door een diep dal is gegaan. Meer wil ze er niet over kwijt. “Ik ben niet het type dat me de put in laat praten. Maak er iets moois van, is ons motto. Daar zijn we mee bezig. We krijgen veel hulp van opa en oma.”

Sponsors
“Veel Laarbeekse ondernemers sponsoren ons met een spaarpotje op de toonbank. We zijn heel blij dat het Bavaria Brouwerij Café ons helpt met een culinair benefietdiner. Het wordt een gezellige avond op 14 juni, compleet met loterij. Dertig van de zestig tafels zijn inmiddels geboekt. Reserveren kan liefst voor 9 juni via info@bavariabrouwerijcafe.nl of telefonisch 0499-425585 als u wilt dineren voor een goed doel.”

Lees donderdag het hele interview in De MooiLaarbeekKrant.