Beleef meer met Karin Bloemen in Openluchttheater

NULL

Beleef meer met Karin Bloemen in Openluchttheater 


Mariahout - 'Eindelijk in Mariahout…' Zo luidt de voorstelling van Karin bloemen, speciaal voor het Openluchttheater. Op zaterdag 22 juni om 20:30 uur kunt u Karin, samen met haar orkestband, komen bewonderen in Openluchttheater Mariahout. 

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes en bruisende optredens alle aandacht op zich weet te vestigen. Iedere voorstelling van Karin Bloemen is gegarandeerd een unieke ervaring.

Op het podium van Openluchttheater Mariahout zal Karin speciaal voor ons een voorstelling spelen. ‘Eindelijk in Mariahout…’ is een unieke conference, met een aantal mooie liedjes die ze tussendoor ten gehore zal brengen. Soms uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. Met haar prachtige stem en expressieve mimiek weet zij iedereen te raken.

Zorg dat je deze unieke ervaring niet mist! Kaartjes zijn €19,- in de voorverkoop en €22,50- op de dag zelf, verkrijgbaar via www.oltm.nl of aan de theaterkassa. Openluchttheater Mariahout, beleef meer!