Harmonie

NULL

Harmonieën treden op voor Koningspaar

Laarbeek/Den Bosch - De Laarbeekse harmonieën treden woensdag in Den Bosch gezamenlijk op voor het nieuwe Koningspaar. Het Koninklijk paar vereert de provincie Noord-Brabant met een bezoek.

Toen dit bezoek werd aangekondigd, heeft burgemeester Ubachs de stoute schonen aangetrokken en de provincie aangeboden om een concert te laten verzorgen door de drie Laarbeekse harmonieën. Dit omdat de commissaris van de Koningin vorig jaar erg gecharmeerd was van het optreden van de drie harmonieorkesten tijdens de opening van het OpenLuchtTheater Mariahout.

Programma
Een woordvoerster van de gemeente vertelt: "Wij waren verheugd om te vernemen dat de provincie onze drie harmonieën (O&U uit Beek en Donk, Sint Caecilia uit Lieshout en de Goede Hoop uit Aarle-Rixtel) een plek heeft gegeven in het officiële programma in Den Bosch."

Van half vier tot half vijf geven de Laarbeekse harmonieën een concert bij De Parade. Van 17.10 tot 17.20 uur zullen de drie harmonieën als het ‘Andere Brabants Orkest’, samen met de Koninklijke Harmonie ’s-Hertogenbosch en Guus Meeuwis een afsluitend concert op de Markt verzorgen voor Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima.