Komend weekend kermis in Mariahout

NULL

Komend weekend kermis in Mariahout


Mariahout – De jaarlijkse kermis van Mariahout vindt van 15 tot en met 18 juni weer plaats. Bezoekers kunnen zich volop vermaken met botsauto’s, een draaimolen, grijpkranen, een schiettent, vliegtuigjes, het lunapark, touwtje trekken, bussen gooien en eendjes vissen. Ook is er een gebakkraam en suiker- en nougatwagen aanwezig.

Met Zorg om het Dorp en de gezamenlijke buurtverenigingen is een mooi programma gemaakt. De kinderen t/m groep 4 kunnen op zaterdag tot 14.00 uur de brief voor het maken van de sleutelhanger inleveren bij de stand. Hier wordt dan een sleutelhanger van gemaakt. Ook krijgen de kinderen hier een lotje waar ze prijzen mee kunnen winnen. DéDé Danceballet zal om 14:00 uur de kermis feestelijk openen en aansluitend verricht wethouder Biemans de officiële opening. Harmonie St. Caecilia uit Lieshout treedt om 19:00 uur op. Voor de jongeren van groep 8 t/m 15 jaar is er daarna schieten bij de schiettent. Hier kunnen ze muntjes voor de botsauto’s winnen. Voor de kinderen uit groep 5, 6 en 7 is er op maandag van 18:00 tot 19:30 uur een viswedstrijd. Dagkaarten voor het Lunapark zijn er te winnen. Op de laatste dag is er om 19:00 uur de prijsuitreiking van de kermisvlag door Ger Aarts, voorzitster van Zorg om het Dorp. De winnaar krijgt een tablet van Qware.

Al deze festiviteiten zijn alleen mogelijk door de samenwerking van de buurtverenigingen, Zorg om het Dorp en de kermisexploitanten.