Als tuinieren een grote hobby van je is ...

NULL

Als tuinieren een grote hobby van je is ...


Laarbeek - In juni 2012 werd de eerste Laarbeekse Tuinenroute georganiseerd. In elke kern van Laarbeek waren diverse particuliere tuinen opengesteld voor publiek. Het was een groot succes, vele bezoekers uit Laarbeek en omstreken bezochten de opengestelde tuinen.


Er waren complimenten voor de diversiteit aan tuinen, er werden ervaringen en tips uitgewisseld, en er werd vooral ook genoten, door bezoekers èn deelnemers. Voor de volgende Laarbeekse Tuinenroute, die zal worden gehouden in juni 2014, is de organisatie op zoek naar mensen die het leuk vinden hun tuin aan anderen te laten zien.

Wil je je 'groene hobby' delen met anderen geef het dan aan de organisatie. Het maakt niet uit of het nu om een grote tuin, kleine tuin, schaduwtuin, formele tuin of wat losser beplante tuin gaat. Vind u dat uw tuin er zeker bij moet zijn tijdens de Laarbeekse Tuinenroute in 2014? Aarzel dan niet en neem contact op met Miranda Hellings (g.hellings6@chello.nl) of Corien van de Plas (corienvandeplas@hotmail.com), of kijk op www.laarbeeksetuinen.nl voor meer informatie en een impressie van de vorige tuinenroute.