Afbeelding

Zeskamp 2013 gaat bijna los!

NULL

Zeskamp 2013 gaat bijna los


Beek en Donk - Na maanden van voorbereidingen is het dan komend weekend eindelijk zover. De jaarlijkse Zeskamp van KPJ Beek en Donk! Tijdens de Scholen- en Dorpszeskamp zal er dit weekend door zo’n 700 deelnemers gestreden worden voor de felbegeerde wisselbeker. Op zaterdag strijdt de Laarbeekse jeugd tegen elkaar tijdens de Scholenzeskamp. Er zijn verschillende categorieën: groep 5/6, groep 7/8 en 12 t/m 15 jaar. Op zondag vindt de Dorpszeskamp plaats voor teams met deelnemers vanaf 16 jaar.

Op zaterdag avond vind Zwinkslag plaats, een gezellige feestavond met dit jaar als hoofd act de band BZB! Van tevoren zorgt de band Bench Vice ervoor dat iedereen alvast in de stemming komt. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Snackbar de Beemd (Beek en Donk) en Plaza de Kim (Erp) en kosten €12,50 (dag kassa €15,-). Zorg dat je voor 21.00 binnen bent en scoor 2 gratis bonnen!

Op zaterdag zal de Scholenzeskamp om 10.00 starten. De deelnemers worden al eerder verwacht voor de speluitleg. Omstreeks 17.00 zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De Dorpszeskamp zal op zondag om 10.30 starten (deelnemers worden eveneens eerder verwacht). Rond 17.00 zal de prijsuitreiking van de dorpszeskamp plaatsvinden. Neemt u niet deel aan de Zeskamp dan ben je van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op 15 en 16 juni en de deelnemers aan te moedigen. De entree op deze dagen is gratis (m.u.v. de feestavond op zaterdag avond).

Zeskamp vindt plaats op het KPJ terrein aan de Heereindsestraat in Beek en Donk
Wil je op de hoogte blijven over de Zeskamp? Volg ons dan op Twitter @ZeskampBenD of op Facebook.