Europese 'Neil Diamond' op SplasH!!

NULL

Europese Neil Diamond op SplasH!!


Beek en Donk – De enige echte Europese 'Neil Diamond' komt op zaterdagavond 22 juni naar SplasH!! De in België wonende zanger 'Jaring' heeft een stem die exact lijkt op die van de bekende Amerikaanse zanger. Wereldberoemde hits als 'I am i said' en 'Sweet Caroline' moet je bij deze zanger eigenlijk met je ogen dicht beluisteren. Je hoort en voelt dan de oorspronkelijke vertolker van de nummers die iedereen kent.

Jaring is de artiest die deze avond compleet maakt. Eerder werd al bekend dat de Coverband Eclips XL het grootste deel van de avond voor haar rekening zal nemen. De Belg zingt niet alleen Diamond nummers, maar is eigenlijk van alle markten thuis. De beide, gratis toegankelijke, optredens op het overdekte podium in het kanaal bij de Beekse brug beginnen om 20.30 uur.

Ondertussen doen de organiserende Teugelders van Ganzendonck een laatste oproep aan teams, bestaande uit 5 personen, om zich in te schrijven voor het 'Teugelderssschip Trekken'. Hetzelfde geldt ook voor de 'Kartonnen Botenrace'. Hieraan kun je alleen of met meerdere personen deelnemen.Alle informatie is te vinden op www.teugelders.nl. Via deze website kan men zich ook aanmelden.